EasyFit | LadyLine

Haaveiletko omasta EasyFit-liikuntakeskuksesta?

Aloita täyttämällä ja lähettämällä EasyFit-franchising-hakemus. Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, järjestääksemme ensitapaamisemme. Tutkimme samalla, että haluamallasi paikkakunnalla on edellytykset EasyFitin menestykseen. Tapaamisemme jälkeen tuotamme lisäinformaatiota päätöksentekoprosessin tueksi.

Esittelemme sinulle olemassa olevia EasyFitejä ja niiden toimintaa haluamaasi vastaavan kokoisilla paikkakunnilla. Nimeämme sinulle oman tukihenkilön, jonka kanssa toimit käytännön asioissa. Neuvottelujen jatkuessa teemme tässä vaiheessa salassapitosopimuksen (NDA) jotta voimme jakaa luottamuksellista tietoa keskustemme toiminnasta. Solmit myös franchising sopimuksen, joka voidaan mitätöidä, mikäli  et saa rahoitustasi järjestymään tai emme löydä sopivaa liikehuoneistoa.

Seuraava vaihe on rahoituksen järjestely. Yleensä aloitamme budjetin teolla ja ensimmäisestä pankkikäynnistä. Tässä vaiheessa yleensä varataan aika Finveraan sekä Uusyrityskeskukseen  neuvottelujen aloittamiseksi. Nämä tahot vaativat sinulta liiketoimintasuunnitelman, jonka laadinnassa avustamme sinua. Neuvottelet valmiiksi myös laiterahoituksen. Edustajamme tulee mielellään mukaan niin pankkiin, Finnveralle kuin Uusyrityskeskukseen kertomaan asiasta ketjun näkökulmasta.

Ab LL International Oy päättää niin tapaamisten kuin liiketoimintasuunnitelman pohjalta, ovatko kaikki edellytykset kannattavan liiketoiminnan aloittamiseksi täyttyneet ja hyväksyy tai hylkää aloittamisen. Mikäli vastaus on myönteinen, aloitamme tuota pikaa EasyFit-yrittäjäkoulutuksen.

Rahoituksen järjestyttyä maksat 25 000 euron sopimusvakuuden. Suorituksen jälkeen voimme avata verkkokaupan ja keskuksen markkinointi voi alkaa!

Nyt alkaa erittäin mielenkiintoinen ja jännittävä kausi. Aloitamme tulevan liikepaikan suunnittelu- sekä rakennustyön. Seuraa markkinointisuunnitelman teko, henkilökunnan valinta ja ennakkomyynnin aloittaminen. Työtä tulee riittämään ja tahti kiristyy avaamisen lähestyessä.

Investointisi

Miten paljon rahaa tarvitset? Käyttöpääoman tarve on noin 170 000-200 000 euroa. Lisäksi teet rahoitussopimuksen Technogym-kuntosalilaitteista.

Technogym kuntosali laiterahoituksen (Qicraft Finance) järjestämiseen tarvitaan joko nimi tai omaisuustakaukset sekä puhtaat luottotiedot. Käyttöpääomalainan järjestäminen pankkisi sekä Finnveran kanssa onnistuu yleensä omia reaalivakuuksiasi vastaan tai mikäli sinulla on lainalle takaaja. Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma (Yritysuomi.fi) sekä kassavirta ennuste ovat tärkeitä työkaluja lainaneuvotteluissa. Autamme sinua näiden tekemisessä.

Alkupääoma kattaa sinulle kaikki konseptiin tarvittavat laitteet ja varusteet ja niiden asennukset sekä käsirahat. Tietokoneet, äänentoistolaitteet, virtuaalilaitteistot, valaisimet, viherkasvit,  kalustuksen, liikuntavälineet sekä huoneiston remontoinnin avaimet käteen periaatteella. Kuntosalilaitteiden lisäksi myös virtuaalilaitteistot sekä kaikki muu teknologia on joko vuokra-tai leasingsopimuksilla käytettävissäsi. Huoneiston remontointi pyritään neuvottelemaan omistajan investoinniksi, joka maksetaan takaisin vuokrassa. Myös vuokravakuus sekä kolmen ensimmäisen kuukauden turvarahasto on otettu huomioon. 

Liiketilan koosta riippuen alkupääoman tarve on siis noin 170 000-200 000 euroa. Tästä summasta Finnvera on usein taannut noin 40-50 %

Peruskoulutamme sinut ja henkilökuntasi pääsääntöisesti Helsingissä tai Tamperelle sijaitsevissa keskuksissamme sekä oman keskuksesi valmistuessa myös paikan päällä. Ohjaamme sinut koko keskuksen perustamisprosessin läpi, askel askeleelta. Suunnittelemme kanssasi ensimmäisen vuoden markkinoinnin.

Yrittäjyyden aikana takaamme jatkuvan koulutuksen sekä vankan osaamisen alalta.  Ab LL International Oy:n toinen konsepti on naisten hyvinvointikeskusketju LadyLine, joita on 26  kpl eri puolilla Suomea. Kahdella konseptillaan yritys on Suomen suurin liikuntakeskusketju. Tarjoamme myös laajan yhteistyökumppaniverkoston.

Millaista henkilöä haemme yrittäjäksemme:

Edellytämme myyntihenkisyyttä sekä yhteistyöhalukkuutta. Liikunta-alan koulutus ei ole vaatimus, mutta ymmärrys liiketoiminnasta on. Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille rohkeutta panostaa yritykseen niin aikaa kuin taloudellisia resursseja. Yrittäjyyden edellytys on vankka taloudellinen tilanne, joka mahdollistaa optimaalisen panostuksen ja sen myötä suuren mahdollisuuden menestykseen. Henkilön tulee olla terve ja tervehenkinen, positiivinen ihminen, joka näkee mahdollisuudet eikä esteitä.

* pakollinen 

 Kuvia EasyFit-keskuksesta