EasyFit | LadyLine

Investointisi

Miten paljon rahaa tarvitset? Käyttöpääoman tarve on nin 130 000-150 000 euroa. Lisäksi teet rahoitussopimuksen Technogym-kuntosalilaitteista.

Laiterahoituksen järjestämiseen tarvitaan joko nimi tai omaisuustakaukset sekä puhtaat luottotiedot. Käyttöpääomalainan järjestäminen pankkisi sekä Finnveran kanssa onnistuu yleensä omia reaalivakuuksiasi vastaan tai mikäli sinulla on lainalle takaaja. Hyvin tehty liiketoimintasuunnitelma sekä kassavirta ennuste ovat tärkeitä työkaluja lainaneuvotteluissa. Autamme sinua näiden tekemisessä.

Toimitamme sinulle kaikki konseptiin tarvittavat laitteet ja varusteet, tietokoneet, kalusteet, stereot, valaisimet, viherkasvit, huoneiston remontoinnin avaimet käteen periaatteella. Huoneiston remontointi pyritään neuvottelemaan omistajan investoinniksi, joka maksetaan takaisin vuokrassa.

Peruskoulutamme sinut ja henkilökuntasi pääsääntöisesti Helsingissä sijaitsevassa koulutuskeskuksessamme.

Testaamme soveltuvuutesi yrittäjäksi, se on myös tae siitä että varmasti onnistut ja olet valinnut oikean uran itsellesi. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua yrittäjäksi Yrittäjähautomossa sekä saada itsellesi Yrittäjän Ammattitutkinto.

LLI Instituutin koulutusohjelmat takaavat jatkuvan koulutuksen kaikkiin eri liikuntakeskuksen toimintoihin.


Tarina

Investointisi

Kuinka toimin

Usein kysytyt kysymykset

Franchising-hakemus