EasyFit | LadyLine

LadyLine tarina

Yli kaksikymmentä vuotta sitten Suomea kiertäessään ja solariumeja myydessään, vaasalainen Jalle Söderholm huomasi puutteen naisten kuntosalitarjonnassa. Kaikki sen aikaiset kuntosalit olivat kellareissa sijaitsevia punttisaleja, joiden kohderyhmänä olivat raavaat miehet. Söderholmin tiedustellessa kuntosalien pitäjiltä naisten käynneistä, sai hän usein vastaukseksi, että kyllä naisten illat yleensä tiistaisin ja torstaisin ovat tupaten täynnä. Hän alkoi miettiä asiaa. Jos kerran naisten illat olivat tupaten täynnä, niin miksi sitten ei naisille ole kuntosaleja?

Asiaa tutkittua selvisi, ettei naisille tarkoitettuja kuntosaleja ole juuri missään Pohjoismaissa eikä Euroopassa. Söderholm päätti tehdä asian eteen jotakin. Ensimmäisenä tuli löytää kuntosalivälineet, jotka soveltuisivat naisille ja jotka olisivat esteettisesti hyvännäköisiä. Sellaiset löytyivätkin Italiasta, saksalaisen ystävän avustuksella. Seuraavaksi oli saatava brändi aikaiseksi ja kehitettävä tuotteelle nimi. Se syntyikin yhdessä ystävien kanssa saunassa pidetyssä aivoriihessä. Nimestä tuli toimintaa kuvaileva Piukat Paikat.

Ensimmäinen Piukat Paikat avattiin syksyllä 1986 Porin Itsenäisyydenkadulla, paikassa jossa se toimii yhä. Kuntosalimalli oli uraa uurtava 400 m2 tila toisessa kerroksessa. Koko sivu ikkuna-alaa, suihkut, sauna, pukutiloissa lattialämmitys, ja kaikki laitteet yhdenmukaisia saman valmistajan tuotteita. Menestys oli taattu. Kolmessa vuodessa rakennettiin avaimet käteen periaatteella 82 kpl yrittäjävetosia naisten kuntosaleja ympäri Suomea.

Alkuvaiheessa Söderholm tapasi silloisen ystävänsä Janne Kronmanin Vaasassa. Janne kertoi rakentavansa vaimolleen Rigmorille oman naisten kuntosalin, mutta paikkakunnan ruotsinkielisyyden vuoksi, hän ei voinut ajatella nimetä kuntosalia Piukoiksi Paikoiksi, vaan olisi löydettävä uusi nimi, joka vastaisi paikkakunnan vaatimuksiin. Näin syntyi ensimmäinen LadyLine 22.8.1987 Vaasaan, jossa se on toiminut tähän päivään asti.

Syksyllä 2002 kotkalainen yrittäjä Pekka Markkula kertoi omistavansa kauniin Jugendkiinteistön Kotkassa ja haluavansa hyödyntää kiinteistön tyhjät tilat jotenkin. Silloin syntyi ajatus rakentaa LadyLine Kotkan tyttöjen iloksi. Tuumasta toimeen ja avajaisia vietettiin helmikuussa 2003. Menestys on ollut melkoinen. Tämän jälkeen avajaiset ovat seuranneet toisiaan, Pori, Kuopio, Loimaa, Oulu, Herttoniemi... Tämän kasvun aikana LadyLinen franchise-konseptin takana oleva organisaatio Ab LL International Oy on hionut ja vahvistanut hallintoaan, kyetäkseen ottamaan ketjun kasvun haasteet vastaan ja saattamalla hyvinvoinnin konseptin piiriin yhä kasvavan määrän asiakkaita.


Tarina

Investointisi

Kuinka toimin

Usein kysytyt kysymykset

Franchising-hakemus