top of page
Näyttökuva 2024-1-4 kello 11.18.12.png

HELPOSTI.

EasyFit on suomalainen kuntosaliketju, jossa saat edullisesti kaikki kuntoiluun tarvitsemasi palvelut. Keskuksissamme tuoksuu hyvältä, treenaukseen saa apua, laitteet pidetään kunnossa, personal trainerit osaavat hommansa, salille pääsee aina ja virtuaalitunnit järjestyvät helposti, kun sinulle sopii. Eli miten aloitat kuntoilun? Helposti.

29 Kuntokeskusta

EasyFitillä on 29 kuntokeskusta ympäri Suomen aina Helsingistä Rovaniemelle ja Raisiosta Joensuuhun. Yrittäjiä meillä on kuitenkin vähemmän, sillä monella yrittäjillä on useampi EasyFit-kuntokeskus. 

3 omaa toimipistettä

Ketjulla on kolme omaa kuntokeskusta, jotka toimivat kehitystoimenpiteiden koelaboratorioina. Näissä labroissa tutkitaan ja kehitetään esimerkiksi asiakaspolkua, sovellusta, tilojen käyttöastetta tai hyödyllisiä kumppanuuksia. Ketjun omat toimipisteet sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa, Espoon Nihtisillassa ja Järvenpäässä.

25 000 ostettua asiakkuutta vuodessa

Toimiva myyntialusta, liidipumppu, ketjumarkkinointi ja monipuolinen markkinoinnin vuosikello. Näin se homma toimii. Lähes kaikki asiakkuudet ostetaan suoraan verkkokaupan kautta ja asiakas pääsee heti treenaamaan. 

Uniikki asiakaspolku

Tästä olemme ylpeitä! EasyFitin asiakaspolulla kuljetaan näin:

Aloita helposti: Tutustu ilmaiseksi + rauhassa videoiden välityksellä ja osta asiakkuus verkosta. 

Innostu helposti: kerää palkintoja treenaamalla. Palkintosarjaan kuuluu juomapullo, treenipyyhe, treenikassi ja kylpypyyhe.

Treenaa helposti: Tukea treeniin tuovat ilmaiset treeniohjelmat, ilmainen pt-konsultaatio ja edullinen EasyStart. 

Onnistu helposti: tavoitteen asetat itse.

EASYFIT-YRITTÄJÄKSI?

EF_Helposti_new_edited.png
bottom of page