EasyFit | LadyLine

Tuotemerkit

LadyLine osaa naisen liikuttamisen ja motivoimisen pysyvään terveelliseen elämään. LadyLinelle on helppo tulla, ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Aktiivisille naisille tarjoamme haastavampia tunteja , aloittelijoille matalan kynnyksen helppoja 30 minuutin tunteja. Personal trainerit osaavat aktivoida naiset myös monipuoliseen kuntosaliliikuntaan sekä tukea mieluisten liikuntalajien sekä oikean ruokailun ja levon löytämisessä.

EasyFit on kotimainen, täysin uudenlainen ja laadukas, mutta asiakkaalle edullinen liikuntakeskuskonsepti ilman pitkiä sitoutumisia. EasyFit palvelee niin naisia kuin miehiä viihtyisissä tiloissa ja tarjoaa kuntosalipalveluiden lisäksi laajan valikoiman ryhmäliikuntaa, joka pääosin toteutetaan virtuaalisena.

Konseptin tukijalka on Technogymin Wellness System sekä sähköinen asiakashallinta ja kulunvalvonta. Kaikki myynti tapahtuu verkossa. Tarjottavat tuotteet ovat laadukkaat kuntosalipalvelut, virtuaaliryhmäliikunta sekä pieni määrä "live"-ryhmäliikuntaa. Asiakkaat ovat kaikenikäisiä miehiä ja naisia. EasyFit-palveluita ostavat myös yritykset. EasyFit-keskuksia on jo 38 kpl eri puolella Suomea.

Sekä LadyLine että EasyFit -keskukset löytyvät myös Venäjältä, Pietarin Sokos Hotel Palace Bridgen tiloista.