EasyFit | LadyLine

Etsimme liiketiloja

Ab LL International Oy etsii jatkuvasti vuokratiloja uusille EasyFit-keskuksille. Onko sinulla tila jonka haluaisit vuokrata pitkällä sopimuksella menestyksekkäälle liikuntakeskukselle?

Ab LL International Oy (LLI) on kotimainen ja Suomen suurin sekä nopeimmin kasvava franchise-antaja liikunta- ja hyvinvointialalla. Meillä on yli 30 vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta, ja olemme kolmessa vuosikymmenessä suunnitelleet ja toteuttaneet yli 300 liikunta-alantoimipistettä. Meillä on tällä hetkellä kaksi franchise-ketjua, naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointiketju LadyLine sekä miehille ja naisille suunnattu liikuntakeskus EasyFit. Syksyllä 2014 näihin kahteen ketjuun kuuluu yli 50 toimipistettä, jotka palvelevat lähes 43 000 asiakasta. Vuosittain avaamme noin 10 uutta liikunta- ja hyvinvointialan toimipistettä.

Etsimme yrittäjillemme jatkuvasti uusia liiketiloja. Olemme toteuttaneet liikunta- ja hyvinvointialan keskuksia toimistotiloihin, yökerhoihin, squashkeskuksiin, teollisuustiloihin, puuhuviloihin sekä myymälätiloihin ja olemme tarpeen vaatiessa rakennuttaneet jopa omia kiinteistöjä. Yksi vahvimmista piirteistämme on luovuus ja ratkaisukeskeisyys, meille mikään tila ei ole mahdoton! Olemme valtakunnallisesti kiinnostuneita tiloista, jotka ovat suuruudeltaan 500–1500 neliötä. Keskitymme yli 15000 asukkaan kaupunkeihin. Tulevan liikunta- tai hyvinvointikeskuksen iteisarvona ei ole sijaita keskustassa tai kauppakeskuksessa, mutta hyvä pysäköintimahdollisuudet ovat oleelliset.

EasyFit-keskus tuo merkittävää asiakasvirtaa kiinteistöön, ensimmäisen vuoden jälkeen asiakasmäärät ovat keskimäärin 500–1000 asiakasta, toisen vuoden jälkeen n. 1000–1400 asiakasta. Löytäessämme sopivan tilan, toivomme, että vuokranantaja on halukas tekemään tarpeelliset remontti-investoinnit. Tavallisesti remonttikustannukset jyvitetään tulevan yrittäjän 10 vuoden vuokrasopimukseen. Suunnittelemme tilan remontin ja muutostarpeet; olemme luovia, äärimmäisen kustannustehokkaita sekä liikuntatilasuunnittelun ammattilaisia.

Mikäli sinulla on mielestäsi juuri sopiva tila liikunta- tai hyvinvointikeskukselle, ole meihin yhteydessä. Uusissa tila-asioissa sinua palavelee toimitusjohtaja Jyrki Hannula. Jyrkin tavoitat puhelimitse numerosta 040 586 9060 tai sähköpostitse osoitteesta jyrki@lli.fi. Voit myös ottaa yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.