EasyFit | LadyLine

Kuinka toimin?

Aloita täyttämällä ja lähettämällä LadyLine-franchising-hakemus. Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, järjestääksemme ensitapaamisemme. Tutkimme samalla, että haluamallasi paikkakunnalla on edellytykset LadyLinen menestykseen. Tapaamisemme jälkeen tuotamme lisäinformaatiota päätöksentekoprosessin tueksi.

Esittelemme sinulle olemassa olevia LadyLineja ja niiden toimintaa haluamaasi vastaavan kokoisilla paikkakunnilla. Nimeämme sinulle oman tukihenkilön, jonka kanssa toimit käytännön asioissa. Neuvottelujen jatkuessa teemme tässä vaiheessa salassapitosopimuksen (NDA) jotta voimme jakaa luottamuksellista tietoa keskustemme toiminnasta. Solmit myös franchising sopimuksen, joka voidaan mitätöidä, mikäli  et saa rahoitustasi järjestymään tai emme löydä sopivaa liikehuoneistoa.

Seuraava vaihe on rahoituksen järjestely. Yleensä aloitamme budjetin teolla ja ensimmäisestä pankkikäynnistä. Tässä vaiheessa yleensä varataan aika Finveraan sekä Uusyrityskeskukseen  neuvottelujen aloittamiseksi. Nämä tahot vaativat sinulta liiketoimintasuunnitelman, jonka laadinnassa avustamme sinua. Neuvottelet valmiiksi myös laiterahoituksen. Edustajamme tulee mielellään mukaan niin pankkiin, Finnveralle kuin Uusyrityskeskukseen kertomaan asiasta ketjun näkökulmasta.

Ab LL International Oy päättää niin tapaamisten kuin liiketoimintasuunnitelman pohjalta, ovatko kaikki edellytykset kannattavan liiketoiminnan aloittamiseksi täyttyneet ja hyväksyy tai hylkää aloittamisen. Mikäli vastaus on myönteinen, aloitamme tuota pikaa LadyLine-yrittäjäkoulutuksen.

Rahoituksen järjestyttyä maksat 25 000 euron sopimusvakuuden. Suorituksen jälkeen voimme avata verkkokaupan ja keskuksen markkinointi voi alkaa!

Nyt alkaa erittäin mielenkiintoinen ja jännittävä kausi. Aloitamme tulevan liikepaikan suunnittelu- sekä rakennustyön. Seuraa markkinointisuunnitelman teko, henkilökunnan valinta ja ennakkomyynnin aloittaminen. Työtä tulee riittämään ja tahti kiristyy avaamisen lähestyessä.


Tarina

Investointisi

Kuinka toimin

Usein kysytyt kysymykset

Franchising-hakemus